Sopraano Hanna Kronqvist

Sopraano Hanna Kronqvist on esiintynyt Tessa Virta Orkesterin solistina yritysjuhlissa ja konserteissa 2007 lähtien. Suurta suosiota saavuttanut  ”Laulavat Tarjoilijat” –ohjelmanumero on jatkanut menestyksekästä yhteistyötä säännöllisesti. kts. Laulavat Tarjoilijat sivu

Yhteisiä esiintymisiä ovat olleet myös v.2009 Helsingin Grand Casinolla Oopperan Helmiä” Show & Dinner-tyyppinen kokoillan show sekä iltapäiväkonserttisarja Helsingin Musiikkitalon päänäyttämöllä heinäkuussa v.2012. 

BIO

Hanna Kronqvist on valmistunut Sibelius Akatemiasta Musiikin maisteriksi / oopperalaulajaksi vuonna 2006. Kronqvistille on myönnetty mm. toinen palkinto Timo Mustakallio-laulukilpailussa v.2002 ja samana vuonna hän oli myös Lappeenrannan laulukilpailujen finalisti. Kronqvist on tehnyt useita oopperarooleja, konsertoinut monien suomalaisten orkestereiden solistina koti- ja ulkomailla sekä häntä on nähty myös teatterinäyttämöillä. Syksyllä 2013 Kronqvist julkaisi levyn ”Solitude”, joka sisältää Jean Sibeliuksen lauluja.