Muut esiintyjät

Kumina Music Oy:lla ja Tessa Virta Orkesterilla on yli 30 vuoden kokemus konserttien, musiikkiesitysten ja tapahtuman ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta. Tarjoamme juuri sinun tilaisuuteesi suunnitellun ohjelmiston yhden tai useamman artistin kanssa. Esiintyjät- sivulla olevien artistien lisäksi meiltä saat myös DJ:t, taikurit, bilebändit sekä paljon muita artisteja kuten jonglööri Janne Mustonen, taikuri Johannes Malkamäki, DJ- saksofonisti Jetro Tulinen, bilebändi Dolby, Waltteri Torikka, Katri Helena, Diandra, Maria Lund, Mari Palo, Jarkko Ahola, Angelica Klas, Pepe Wilberg ym.

WALTTERI TORIKKA, JOSEFIN SILEN

Räätälöimme OP:n tilaisuuteen 8.9.22 Vallilan pääkonttorissa illallista rytmittämään musiikkiesitykset Tessa Virta Orkesterilla solisteinaan Waltteri Torikka sekä Josefin Silen. Iltaa kruunasi upeat duettonumerot.

EEVA OKSALA

Tuliseen mustalaismusiikkiin vie huikea viulisti Eeva Oksala yhdessä Tessa Virta Orkesterin kanssa. Ohjelmistossa on sydäntä riipivän kauniita säveliä, tunnettuja klassikoita sekä lennokasta viulutaituruutta. Ohjelmistoa: Por una cabeza (Carlos Gardel), Czardas (Monti), Schindler List, Cinema Paradiso (J. Williams), Leivo,  Horamartisorului (Dinicu), Oblivion, Libertango (Piazzola), Swan (Saint- Saens), Jealousy sekä mm. Sibeliusta ja Merikantoa.

EVA ALKULA

Kanteletar Eva Alkula sopii helmeileväksi taustamusiikiksi kansainvälisten seminaarien aloitukseen, cocktailtilaisuuksiin. Alkula soittaa sähkökannelta ja esiintyy laajalti Japanissa, USA:ssa ja Euroopassa.

PINJA SCHÖNBERG

Pinja Schönberg on vertikaaliköyteen erikoistunut ilma-akrobaattivirtuoosi, joka yhdistää perinteiset sirkusarvot ja tekniikat moderniin tanssin pohjautuvaan liikkeeseen. Pinja on opiskellut ruotsalaisessa sirkuskoulussa Cirkus Cirkörissä, ja esiintynyt mm. Cirque du Soleilissa. Hänen muita ilma-akrobatian lajejaan ovat kangas sekä rengastrapetsit.

NICKE LIGNELL

Hyväntuulinen ja karismaattinen Nicke Lignell on aina varma valinta! Tilaisuuden loistavien juontojen lisäksi hän astelee lavalla ”Sinatran saappaissa” Tessa Virta Orkesterin säestyksellä. Menestyksekäs yhteistyö hänen kanssaan on kestänyt jo 20 vuoden ajan.