Tessa Virta Duo ja Trio

Laulaja-pianisti Tessa Virta esittää svengaavia kansainvälistä melodisia jazzsävelmiä ja bossa novaa. Tessa Virta Orkesterin ohjelmisto sopii erinomaisesti mm. asiakas- ja cocktailtilaisuuksiin, vuosijuhliin, merkkipäiville sekä gaalaillallisille tunnelmaa kohottamaan. Haluamme esiintyä vieraiden läheisyydessä ja ohjelmistomme on saanut paljon kiitosta kappalevalinnoista, joita harvoin kuulee.

Pienempiin yritys- ja yksityisjuhliin Tessa Virta Duo tai Trio on oiva vaihtoehto. Tessa Virta ja Olli Peuhu ovat esiintyneet yhdessä yli 25 vuotta. Duon lisäksi voimme kohottaa juhlaasi eturivin artistin tai Laulavien Tarjoilijoiden kera.

Ohjelmistoa: Lullaby of birdland, What a Wonderful World, Fly me to the Moon, Over the Rainbow, Java Jive, Moon River, The Girl from Ipanema, Stompin´at the Savoy, Every Breath You Take, Liljankukka, On hetki, Pieni sydän ym.

”Super super kiitos teille! Teitte vaikutuksen myös vieraisiimme, ja juhlistamme ainutlaatuisen. Olemme saaneet paljon kiitoksia juhlistamme ja aina kiitellään myös trioanne, loitte esiintymisellänne juuri oikean tunnelman juhlaan.” ProAgria 120v

”Hei, iso kiitos esityksestä.  Laulavat tarjoilijat oli superhyvä ja hauska ja teidän duo erinomainen. Tänään on  tullut paljon kiitosta ja kehuja esityksestä.” Porvoon vesi 28.9.18 Haikon Kartano