Tessa Virta Orkesteri

Ohjelmatoimisto Kumina Music Oy:n Tessa Virta Orkesterilta upeat ohjelmanumerot ja esiintyjät juhliin yli 30v kokemuksella! Tessa Virta esiintyy eri kokoonpanoillaan eturivin artistien kanssa (kuten Mikael Konttinen, Pentti Hietanen, Sami Saari, Mari Palo, Johanna & Ville Rusanen, Diandra, Waltteri Torikka) suurissa ja pienissä yritys-ja yksityistilaisuuksissa sekä konsertoiden.  Pitkällä kokemuksella osaamme tarjota juuri sinun asiakkaillesi tyylikästä ja mukaansatempaavaa musiikkia niin taustalle, ohjelmanumeroiksi kuin tanssiinkin. Kysy myös Striimauksia!

Tutustu myös Tessa Virta Duo ja Trio

sekä Tessa Virta Orkesteri Facebook

”Kiitos vielä viime lauantai-illan upeasta musiikkiohjelmasta, teitte illasta ikimuistoisen!! Olemme saaneet todella paljon hyvää palautetta gaalaohjelmasta (musiikkiosuudesta) eri kanavia pitkin ja teitä on kovasti kehuttu! Näissä ympyröissä ei ole totuttu klassiseen/jazziin iltagaalassa, joten me teimme nyt asioita eri tavalla mihin on totuttu ja sehän kannatti! Tiesin odottaa hyvää, mutta odotukseni ylittyivät, kiitos siitä! Suomen Nuorkauppakamareiden Kansallisen vaalikokouksen 2020 palkintogaala 10.10. Pamela Peltoniemi. Tessa Virta Trio ja Laulavat Tarjoilijat.

”Kauneimmat kiitokset kaikille, teitte mahtavalla panoksellanne eilisistä juhlista hienoimmat juhlat ikinä Finnveran 20v-historiassa. Minna Hassinen Finnvera 20v 10.10.19 Telakka. ”Juhlissa oli näin työntekijänkin näkökulmasta hyvä tunnelma, bändi oli loistava ja kaikki vaan sujui”.  Emilia Myllyviita Royal Ravintolat

”Tessan laulu toi mieleen pianisti- laulaja Diana Krallin; alttomaisen pehmeä bossa nova äääni ja taustalla taitavat muusikot. Hillittyä ja aistikasta soittoa, sanokoot modernin jazzin diggarit mitä vaan! ”BossaTessa konserttiarvio Sysmän Suvisoittto

”Vielä kerran iso kiitos. Te kaikki eilisillan esiintyjät ja artistit olitte paitsi taidokkaita, mutta ennen kaikkea tosi mukavia ja mutkattomia persoonia!
Illallisen osalta musapuoli meni täysin nappiin ja useampi kyseli ”bändin” nimeä .
MTV Journalistigaala Jaana Leppänen 14.3.18

Musiikin monitoimitaituri, pianisti-laulaja Tessa Virran hyväntuulinen ja tyylikäs Orkesteri eri kokoonpanoillaan on harvinaislaatuinen taipuen saman illan aikana tyylikkäästä jazzahtavasta taustamusiikista upeisiin ohjelmanumeroihin sekä kansainväliseen tanssimusiikkiin. Virta on valmistunut Oulunkylän Pop/ Jazz Konservatoriosta sekä Sibelius Akatemian jazzosastolta. Ohjelmistossa Tessa Virta Orkesterilla on nostalgisia tunnettuja sävelmiä esikuvinaan Frank Sinatra, Nat Cole, Peggy Lee, Elvis, Eila Pellinen ja Laila Kinnunen. Ammattimuusikoista koostuva orkesteri on viihdyttänyt menestyksekkäästi yli 25v asiakastilaisuuksissa, gaala-illallisilla, seminaareissa ja kansainvälisissä kongresseissa. Esiinnymme usein huipputilausravintoloissa kuten meitä suosittelevat: Kulosaaren Casino, Ravintola Sipuli, Bank, Wanha YO ja Pörssi. Kanssamme esiintyvät myös eturivin artistit kuten Johanna Försti, Mari Palo, Diandra, Mikael KonttinenJohanna Rusanen, Sami Saari, Pentti Hietanen, Jarkko Ahola ja Tomi Metsäketo. Tutustu Esiintyjät- sivuumme.

Katso tästä viimeaikaisia esiintymisiä

Omaamme huippu äänentoistolaitteet n. 150 hengen tilaisuuksiin sekä kauttamme myös ääni- ja valosuunnittelua isompiin tilaisuuksiin ja flyygelin vuokrausta.

lataa Tessa Virta Orkesteri esite 2018

Tessa Virta Orkesterissa Suomen eturivin muusikot: Tessa Virta piano ja laulu, Olli Peuhu kontrabasso, Petri Krzywacki/ Peter Engberg kitara, Kepa Kettunen/ Ville Pynssi rummut sekä Joonatan Rautio saksofoni, Mikko Pettinen trumpetti.    muusikoista lisää TVO facebook- sivuilla