Tessa Virta Orkesteri

Yritys- ja yksityistilaisuudet duosta sekstettiin taustalle ja tanssiin! Ohjelmanumerot ja eturivin artistit

Musiikin monitoimitaituri, pianisti-laulaja Tessa Virran hyväntuulinen ja tyylikäs Orkesteri eri kokoonpanoillaan on harvinaislaatuinen taipuen saman illan aikana tyylikkäästä jazzahtavasta taustamusiikista upeisiin ohjelmanumeroihin sekä kansainväliseen tanssimusiikkiin. Virta on valmistunut Oulunkylän Pop/ Jazz Konservatoriosta sekä Sibelius Akatemian jazzosastolta. Ohjelmistossa Tessa Virta Orkesterilla on nostalgisia tunnettuja sävelmiä esikuvinaan Frank Sinatra, Nat Cole, Peggy Lee, Elvis, Eila Pellinen ja Laila Kinnunen. Ammattimuusikoista koostuva orkesteri on viihdyttänyt menestyksekkäästi yli 25v asiakastilaisuuksissa, gaala-illallisilla, seminaareissa ja kansainvälisissä kongresseissa. Esiinnymme usein huipputilausravintoloissa kuten meitä suosittelevat: Kulosaaren Casino, Ravintola Sipuli, Bank, Wanha YO ja Pörssi. Kanssamme esiintyvät myös eturivin artistit kuten Johanna Försti, Mari Palo, Diandra, Pentti Hietanen, Mikael Konttinen,  Sami Saari, Jarkko Ahola ja Tomi Metsäketo. Tutustu Esiintyjät- sivuumme.

Omaamme huippu äänentoistolaitteet n. 150 hengen tilaisuuksiin sekä kauttamme myös ääni- ja valosuunnittelua isompiin tilaisuuksiin ja flyygelin vuokrausta.

lataa Tessa Virta Orkesteri esite 2018

Asiakaspalautteita:

”Vielä kerran iso kiitos. Te kaikki eilisillan esiintyjät ja artistit olitte paitsi taidokkaita, mutta ennen kaikkea tosi mukavia ja mutkattomia persoonia!
Illallisen osalta musapuoli meni täysin nappiin ja useampi kyseli ”bändin” nimeä (vaikka se screeneillä näkyikin). ” MTV Journalistigaala 2018

  ”Kiitos onnistuneesta iltapäivästä eilen Haikossa.Vieraamme kehuivat teitä jokaista erikseen ja kaikkia yhdessä.Soundinne sopi tälle porukalle täydellisesti. George Berner” 22.4 Haikon Kartano

”Olitte kerrassaan loistavia! Paitsi, että olette hienoja laulajia ja soittajia, teette kaiken iloisella, mukaansa tempaavalla ilmeellä. Vieraamme ovat viikonloppuna saamassani palautteessa laajasti kehuneet teitä.” 02/17

”Olen kuullut pelkkää ylistystä ja kiitosta eilisen illallisen johdosta. Erityisesti illan esiintyjät olivat aivan loistavia! Saitte mahtavan tunnelman aikaiseksi ja vieraat nauttivat täysin siemauksin.”

”Olli Peuhu (Kumina Music Oy) osasi ottaa huomioon kaiken mahdollisen, että illastamme tuli onnistunut! Kiitos Olli!”

Tessa Virta Orkesterissa Suomen eturivin muusikot:

Tessa Virta piano ja laulu, Olli Peuhu kontrabasso, Petri Krzywacki/ Peter Engberg kitara, Kepa Kettunen/ Ville Pynssi rummut sekä Joonatan Rautio saksofoni, Mikko Pettinen trumpetti

muusikoista lisää TVO facebook- sivuilla

Tessa Virta
Tessa VirtaKlikkaa Tessan omille sivuille!

Tessa Virta Duo ja Trio

Laulaja-pianisti Tessa Virta esittää svengaavaa kansainvälistä romanttista jazzia, bossa novaa ja letkeää lattaripoljentoa. Tessa Virta Orkesterin ohjelmisto sopii erinomaisesti yritystilaisuuksiin tunnelmaa kohottamaan. Ohjelmistossa tunnettuja klassikkoja meiltä ja maailmalta: What a Wonderful World, Fly me to the Moon, Over the Rainbow, Moon River, The Girl from Ipanema, Every Breath You Take, Liljankukka, On hetki, Pieni sydän ym.

Pienempiin yritys- ja yksityisjuhliin Duo on myös oiva vaihtoehto. Tessa Virta ja Olli Peuhu ovat esiintyneet yhdessä yli 25 vuotta.

Asiakaspalautteita:

”Super super kiitos teille! Teitte vaikutuksen myös vieraisiimme, ja juhlistamme ainutlaatuisen. Kaikki sopi yhteen täydellisesti; paikka, ruoka, te ja kappalevalintanne. Olemme saaneet paljon kiitoksia juhlistamme ja aina kiitellään myös trioanne, loitte esiintymisellänne juuri oikean tunnelman juhlaan.” ProAgria 120v 19.11.18

”Kiitos sinulle ja Tessalle todella hienosti vedetystä illasta.”

”Vielä kerran kiitos kokoonpanollenne loistavasta musiikista sekä aamulla että illalla AKL Summit- tapahtumassamme Messukeskuksessa. Loistavaa tunnelman kohotusta musiikin muodossa!”

”Olemme saaneet asiakkaaltamme loistavan palautteen esiintymisestänne ja kuulimme myös että olitte joustaneet aikataulussa reilusti, kiitos tästä.”

 

Videot

Ota yhteyttä

Lähetä viesti tai pyydä tarjous. Vastaamme mahdollisimman pian.

Etkö saa selvää? Vaihda teksti. captcha txt