MUUT ESIINTYJÄT

  Tessa Virta Orkesterilla on pitkäaikainen kokemus konserttien ja musiikkiesitysten ohjelmiston suunnittelusta ja toteutuksesta nimekkäiden artistien kanssa. Tarjoamme juuri sinun tilaisuuteesi suunnitellun ohjelmiston yhden tai useamman artistin kanssa.

  Petja Ilieva

  Petja Ilieva on bulgarialaissyntyinen balettitanssija. Hän on tanssinut Suomen Kansallisbaletissa vuodesta 2001 lähtien ja vuonna 2009 hänet nimitettiin Kansallisbaletin tähtitanssijaksi. Huikea tanssi yhdistettynä elävään musiikkiin on upea elämys yritysjuhliisi ohjelmanumeroksi.

  Eeva Oksala

  Tuliseen mustalaismusiikkiin vie huikea viulisti Eeva Oksala yhdessä Tessa Virta Orkesterin kanssa. Ohjelmistossa on sydäntä riipivän kauniita säveliä, tunnettuja klassikoita sekä lennokasta viulutaituruutta. Ohjelmistoa: Por una cabeza (Carlos Gardel), Czardas (Monti), Schindler List, Cinema Paradiso (J. Williams), Leivo,  Horamartisorului (Dinicu), Oblivion, Libertango (Piazzola), Swan (Saint- Saens), Jealousy sekä mm. Sibeliusta ja Merikantoa.

  Eva Alkula

  Kanteletar Eva Alkula sopii helmeileväksi taustamusiikiksi kansainvälisten seminaarien aloitukseen, cocktailtilaisuuksiin. Alkula soittaa sähkökannelta ja esiintyy laajalti Japanissa, USA:ssa ja Euroopassa.

  Pinja Schönberg

  Pinja Schönberg on vertikaaliköyteen erikoistunut ilma-akrobaattivirtuoosi, joka yhdistää perinteiset sirkusarvot ja tekniikat moderniin tanssin pohjautuvaan liikkeeseen. Pinja on opiskellut ruotsalaisessa sirkuskoulussa Cirkus Cirkörissä, ja esiintynyt mm. Cirque du Soleilissa. Hänen muita ilma-akrobatian lajejaan ovat kangas sekä rengastrapetsit.

   Nicke Lignell

  Hyväntuulinen ja karismaattinen Nicke Lignell on aina varma valinta! Tilaisuuden loistavien juontojen lisäksi hän astelee lavalla ”Sinatran saappaissa” Tessa Virta Orkesterin säestyksellä. Menestyksekäs yhteistyö hänen kanssaan on kestänyt jo 20 vuoden ajan.

  Tuukka Leppänen

  Helsingin kaupunginteatterin näyttelijä Tuukka Leppänen ja Tessa Virta Orkesteri esittävät yhdessä vauhdikasta menomusaa. Nostalginen ja vauhdikas ”Kannat Kattoon” -kokonaisuus pitää sisällään Tom Jonesin, Adelen, Elviksen ja Freddie Mercuryn parhaita klassikoita. Jengi on tanssilattialla kuin liima.

  ”Olemme keskisuuri insinööritoimisto Uudeltamaalta ja pikkujouluissamme v. 2015 esiintyi Tessa Virta Orkesteri ja Tuukka Leppänen. He vetivät aivan mahtavan musiikkipainotteisen esityksen. Suosittelen lämpimästi! Kannattaa buukata illan esiintyjiksi, ette varmasti tule pettymään! Kiitokset mielettömästä illasta!”

  Ota yhteyttä

  Lähetä viesti tai pyydä tarjous. Vastaamme mahdollisimman pian.

  Etkö saa selvää? Vaihda teksti. captcha txt