MIKAEL KONTTINEN

  Karismaattinen laulaja Mikael Konttinen on erittäin mukaansatempaava ja sympaattinen  esiintyjä yhdessä Tessa Virta Orkesterin kanssa. Ohjelmistossa heillä on monipuolisesti tunnettuja kansainvälisiä klassikoita sopivassa suhteessa säihkettä ja nostalgiaa kotimaisia sävelklassikoita unohtamatta. Konttinen on tullut koko kansan tutuksi esiinnyttyään Itsenäisyyspäivän Linnan juhlissa Kaartin Combon kanssa. Tessa Virta Orkesterin solistina rento, hyväntuulinen, smokkiin pukeutunut Mikael saa yleisön mukaan laajalla osaamisella ja hyvällä pelisilmällä. Ilta alkaa ballroom-tunnelmissa ja päättyy vauhdikkaaseen menoon. Mikael toimii myös juontajana.

  ”Koko kokonaisuus oli aivan super. Saitte todellakin paljon kehuja 🙂 Yksi ystäväni kävi antamassa kesken iltaa halauksen ja ”välikiitoksen” 🙂 koska hänestä ohjelma oli niiiin loistava ja kuin hänelle tehty!! 29.12.18 Mikael Konttinen, Mari Palo ja Tessa Virta Orkesteri- taustamusiikki, konsertti ja tanssiosuus

  ”Porukka tykkäsi kovasti orkesteristanne ja soittamastanne musiikista sekä Mikaelista. Orkesterinne soittama musiikki illan aluksi oli letkeätä ja sai porukan hyvälle tuulelle sisään tullessa. Musiikki oli sopivaa sekä taustamusiikiksi että tanssittavaksi. Kuulin erään edustajiston jäsenen antavan kehuja Tessalle hänen lauluäänestään! Musiikkinne sopii monenlaiseen tilaisuuteen. Tunnelma on aivan erilainen illallisella kera musiikin. Musiikkia moneen makuun. ”

  JHL 27.5.2016

  Mikael Konttinen, Mari Palo ja Tessa Virta Orkesteri
  Mikael Konttinen, Mari Palo ja Tessa Virta Orkesteri 2018
  Ota yhteyttä

  Lähetä viesti tai pyydä tarjous. Vastaamme mahdollisimman pian.

  Etkö saa selvää? Vaihda teksti. captcha txt
  Tomi MetsäketoIlkka Hämäläinen