Honeys Bilebändi

  Bilebändi Honeys:
  Iina Salin, Mirkka Paajanen ja Jepa Lambert

  Eturivin yhtyeissä, TV-ohjelmissa ja lukemattomissa levytyksissä esiintyneet taustalaulajat yhdistävät naisenergian nyt aivan uudessa Honeys kokoonpanossa. He ovat hankkineet kannuksensa mm. Tähdet Tähdet, Voice of Finland TV-ohjelmissa sekä artistien Samuli Edelmann, Kaija Koo, Mikko Kuustonen, Katri Helena, Anna Eriksson, Michael Monroe ym. keikoilla.

  Tilaa esiintymään tämän hetken kuumimmat ja kysytyimmät kolme nuorta ja multilahjakasta naissolistia uudessa ennennäkemättömässä kokoonpanossa. Leidit Jepa Lambert, Mirkka Paajanen ja Iina Salin ovat kysytyimpiä naissolisteja, kun tarvitaan tuoretta otetta, osaamista, lauluääntä, ammattitaitoa, laatua, monipuolisuutta ja esiintyjää joka osaa ottaa yleisön syleilyynsä.

  Pianisti/kapellimestari Jari Kanninen on orkesterinjohtaja, joka on tämän hetken käytetyin nuorenpolven muusikko halliten suvereenisti kaikki kevyenmusiikin lajit.

  Kokoonpanon ohjelmisto on pitkän ja monipuolisen esiintymiskokemuksen ansiosta todella laaja käsittäen koko kevyenmusiikin kirjon. Heiltä onnistuvat modernit R&B hitit kuin myös suomenkieliset vanhemman polven klassikot.

  Lisätiedot ja tarjouspyynnöt kumina@kumina.com vapaita aikoja on loppuvuoteen rajoitetusti jäljellä. Vain meillä myynnissä!

  Ota yhteyttä

  Lähetä viesti tai pyydä tarjous. Vastaamme mahdollisimman pian.

  Etkö saa selvää? Vaihda teksti. captcha txt
  Pentti Hietanen Linnan Juhlatmari palo