Bistro Sinne tarjoaa huikeita Show & Dinner -iltoja Porvoossa kesällä 2019. Upeaa illallista rytmittää tunnetut klassikkosävelet huippuartistien tulkitsemina. Ilta on lämminhenkinen ja mukaansatempaava Tessa Virta Duon viihdyttäessä eturivin esiintyjien kanssa. Seuraa ilmoittelua lähempänä! Bistro Sinne Porvoon Taidetehdas.

pe 7.6 Mari Palo ”Viihteen klassikot”

pe 14.6 Nicke Lignell “Frank Sinatran saappaissa”

ke 26.6 sopraano Johanna Rusanen “Summertime”

pe 9.8 Hanna Kronqvist ja Pekka Kuivalainen ”Laulavat tarjoilijat”

Mari Palo ja Tessa Virta Orkesteri Porvoo Tuomiokirkko 14.2.18
Laulavat Tarjoilijat

7.6       perjantaina                                   Mari Palo ”Viihteen klassikot”

Mari Palo on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin esittäen viihteellistä ja kevyttä klassista. Monipuoliset artistit tuovat Sinnen Show & dinner -iltaan klassikoita kotimaasta, argentiinasta sekä musikaali- ja elokuvasävelmiä. Luvassa erittäin lämminhenkinen ja intiimi ilta! Ohjelmistossa mm. Somewhere, Valot, I could have danced all night, Myrskyluodon Maija, Yo soy Maria

  14.6    perjantaina                                   Nicke Lignell / “Frank Sinatran saappaissa”

Karismaattinen ja hyväntuulinen näyttelijä Nicke Lignell hurmaa esiintymisellään. ”Sinatran saappaissa” – illassa Nicke tulkitsee Frank Sinatran tunnetuimpia klassikoita Tessa Virta Duon säestyksellä. Artistien menestyksekäs yhteistyö on kestänyt jo lähes 30 vuoden ajan.

  26.6     keskiviikkona                               Johanna Rusanen “Summertime”

Eturivin tähtiimme lukeutuva dramaattinen sopraano Johanna Rusanen on valloittanut yleisönsä oopperalavoilta viihdeareenoille kaihtamatta eri musiikinlajien yhdistelemistä. Hän on esiintynyt paljon mm. suomalaisten jazzmuusikoiden kanssa, Kari Tapiosta aina Leningrad Cowboysiin saakka. Sinnen ainutlaatuisessa illassa pääset kuulemaan tunnettuja klassikoita, musikaali- ja elokuvasävelmiä sekä ooppera-aarioita.

  9.8       perjantaina                                  Hanna Kronqvist ja Pekka Kuivalainen “ Laulavat tarjoilijat”

O Sole Mio, Palaja Sorrentoon, Granada, Con te Partiro, Libiamo”. Ikimuistoiset tulkinnat tunnetuista klassikoista taituroivat sopraano Hanna Kronqvist ja tenori Pekka Kuivalainen. Supersuosituksi ohjelmanumeroksi noussut ”Laulavat tarjoilijat” ja Tessa Virta Duon -esitys on humoristinen ja hauska ja heidän esiintymisensä ”katusoittopartion” kera saa tunnelman kattoon.

Ota yhteyttä

Lähetä viesti tai pyydä tarjous. Vastaamme mahdollisimman pian.

Etkö saa selvää? Vaihda teksti. captcha txt
Sami Saari ja Tessa Virta OrkesteriMikael Konttinen ja Tessa Virta Orkesteri