Pentti Hietanen Sulkava 29.10

Kulttuurikuukauden Tähti-illassa Pentti Hietanen & Tessa Virta Duo

Kartanon konserttibuffet klo 19-

”Minun Tarinani” Pentti Hietanen & Tessa Virta Duo klo 20.30-

Konserttibuffet & lippu 60€, pelkät konserttiliput 30€

Pentti Hietanen laulu

Tessa Virta piano

Olli Peuhu kontrabasso ja juonto

Intiimissä illassa Tiittalan Kartanolla kuullaan tarinoita ja musiikkia, jotka ovat koskettaneet ja värittäneet Pentti Hietasen elämän polkua.

Luvassa on viihdyttävä ja koskettava musiikillinen matka tarinoiden lomassa Pentin nuoruusvuosista tähän päivään. Suurten klassikkoviihdesävelmien lisäksi kuullaan helmiä ooppera-, pop- ja rocksaralta.

Ohjelmistossa on mm. poimintoja kappaleista Särkyneen toiveen katu, Amore scusami, Granada, Sway, Oli kuu oli ilta ja Olet kaikki.

Tule viettämään ainutlaatuinen ilta upeiden sävelmien ja koskettavien tarinoiden parissa!

Tenori PENTTI HIETANEN on taiteilija, jolta luonnistuu yhtä vakuuttavasti niin vaativat ooppera-, operetti-, ja musikaaliroolit kuin viihde- tai rockmusiikki. Pentti on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon, mistä kertoo valtava suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä menestyksekkäät kymmenen albumia, joista kaksi on tavoittanut kultalevyrajan ja yksi yltänyt platinalevyn velvoittamaan myyntimäärään.

Pianisti- laulaja- sovittaja- säveltäjä Tessa Virta on johtanut omaa orkesteriaan vuodesta 1990 ja tullut tunnetuksi lukuisten maamme eturivin artistien kanssa. Omia julkaisuja Tessalla on kahdeksan, ja uusin single ”Luopuminen” (27.10.22) sisältää kolme kappaletta Tessan omia sävellyksiä Sinikka Svärdin teksteihin.

Tessa Virta yhdessä aviomiehensä, kontrabasisti Olli Peuhun kanssa on tehnyt Pentti Hietasen kanssa yhteistyötä pitkään esiintyen yritystilaisuuksissa, konserteissa ja festivaaleilla. Hietanen on myös mukana Tessa Virta Orkesterin ”Joulun Tähdet” -albumilla, joka valittiin Vuoden 2020 Joululevyksi. https://www.tiittalankartano.fi/tapahtumia/

kts lisää Pentti Hietanen