Pentti Hietanen Muuramesali 7.4

Pentti Hietanen esiintyy Tessa Virta Duon kanssa Muuramesalissa su 7.4 klo 15

Intiimissä illassa kuullaan tarinoita ja musiikkia, jotka ovat koskettaneet ja värittäneet Pentti Hietasen elämän polkua. Luvassa on viihdyttävä ja koskettava musiikillinen matka tarinoiden lomassa Pentin nuoruusvuosista tähän päivään. Suurten klassikkoviihdesävelmien lisäksi kuullaan helmiä ooppera-, pop- ja rocksaralta. Ohjelmistossa on mm. Särkyneen toiveen katu, Granada, Sway, Oli kuu oli ilta ja Olet kaikki.

Pentti Hietanen laulu
Tessa Virta piano
Olli Peuhu kontrabasso ja juonto

Kts lisää ja liput

 Liput 20 € / 15 € (eläkeläinen, työtön, opiskelija) – suosittelemme ostamaan liput ennakkoon, ovella vain käteismaksu / smartum / epassi.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, väliaika.

Liput suoraan tästä linkistä

Kts videoita tästä

Pentti Hietanen on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon, mistä kertoo valtava suosio konsertti- ja keikkarintamalla sekä menestyksekkäät kymmenen albumia, joista kaksi on tavoittanut kultalevyrajan ja yksi yltänyt platinalevyn velvoittamaan myyntimäärään.

Pianisti- laulaja- sovittaja- säveltäjä Tessa Virta on johtanut omaa orkesteriaan vuodesta 1990 ja tullut tunnetuksi lukuisten maamme eturivin artistien kanssa. (mm. Katri Helena, Mari Palo, Tomi Metsäketo, Mikael Konttinen, Johanna & Ville Rusanen, Sami Saari, Johanna Försti, Tapani Kansa) Omia julkaisuja Tessalla on kahdeksan ja uusimmat singlet sisältävät Tessan omia sävellyksiä Sinikka Svärdin teksteihin.

Tessa Virta yhdessä aviomiehensä, kontrabasisti Olli Peuhun kanssa on tehnyt Pentti Hietasen kanssa yhteistyötä pitkään esiintyen yritystilaisuuksissa, konserteissa ja festivaaleilla. Hietanen on myös mukana Tessa Virta Orkesterin ”Joulun Tähdet” -albumilla, joka valittiin Vuoden 2020 Joululevyksi. Vuonna 2023-2024 Tessa Virta Orkesteri konsertoi Katri Helenan 60 vuotistaiteilijajuhlakonsertein ympäri Suomea.