Mari Palo ja Mikael Konttinen 17.12

 Mari Palo ja Mikael Konttinen esiintyvät Tessa Virran kanssa Porvoon Grandissa pe 17.12.

Joulun Tähdet -konsertti koostuu melodisista, tunnetuista joululauluista Suomesta ja maailmalta. Porvoolainen pianisti- laulaja Tessa Virta tuo mukanaan upeat laulajat Mari Palon ja Mikael Konttisen, jotka ovat luoneet hämmästyttävän monipuolisen uran Suomessa. Mari hurmaa yleisönsä niin ooppera- kuin viihdeareenoilla ja Mikael on tullut tunnetuksi lisäksi Tangomarkkinoilta, Linnan Juhlien solistina sekä TV:stä.

Konsertissa kuullaan muun muassa Varpunen jouluaamuna, En etsi valtaa loistoa, Avaruus (Walking in the Air), Jouluyö, Juhlayö, Joululaulu (The Christmas Song), White Christmas sekä Jos joulu jää sydämeen (When a Child is Born) Mikaelin ja Marin duetoimana. Mukana on myös Tessan omat sävellykset Kallein Joululahja sekä Pakkasyössä, joka on aikaisemmin julkaistu Club for Fiven joululevyllä.

Mari ja Mikael olivat mukana v.2020 julkaistulla Tessa Virta Orkesterin ”Joulun Tähdet” -albumilla eturivin artistein, jonka paikallisradiotoimittajat valitsivat vuoden joululevyksi. Grandin konsertissa halutaan juhlistaa myös tätä upeaa albumia.

Luvassa on lämminhenkinen ja mukaansatempaava ilta johdattaen jokaisen kuulijan Joulun tunnelmaan!

Liput Lippupisteeltä 15.10 alkaen sekä Grandista.

https://youtu.be/MynBUuHCd5g?t=62 Kuuntele video

Livevideo Joulun Tähdet- albumi äänityksistä; Mari Palo, Mikael Konttinen ja Tessa Virta Duo