Katri Helena Joulukonsertit

Katri Helena lähtee joulukonserttikiertueelle yhdessä Tessa Virta Orkesterin kanssa.

Osta liput Lippupiste tästä!

Katri Helenan ja Tessa Virran yhteistyö jatkuu syksyn viihdekonserttien jälkeen. Suomalaisten rakastama sinivalkoinen ääni Katri Helena lähtee yhdeksän konserttia käsittävälle joulukiertueelle marraskuun lopussa. Alajärven kirkosta lauantaina 26. marraskuuta käynnistyvä kiertue vierailee Vaasassa, Mikkelissä, Lappeenrannassa, Nastolassa, Salossa, Tampereella ja Jyväskylässä ennen kuin päättyy Valkeakosken liikuntahalliin sunnuntaina 18. joulukuuta.

Katri Helena ei esittelyä kaipaa, lähes 500 kappaletta äänittänyt ja lähes 60 vuotta kestänyt laulajan ura, on tehnyt hänestä yhden Suomen menestyneimmistä naislaulajista. Viime vuosina harvakseltaan konsertoinut Katri Helena julkaisi viime vuonna Jouluradion virallisen Hoosianna-kappaleen.

– On ihanaa päästä laulamaan taas joulumusiikkia! Matkaan lähdetään sillä ajatuksella, että Tulkoon joulu! Konserteissa kuullaan sekä jouluklassikoita että uudempia, koskettavia joulutarinoita. Omasta, vanhemmasta jouluohjelmistostani kuullaan ainakin Joulumaa ja Aavistus, jotka ovat yleisön toivomuslistalla joka vuosi. Säestyksestä huolehtii taidolla ja tunteella Tessa Virta -orkesteri, Katri Helena kertoo.

Katri Helenan ensimmäinen levytys oli Poikien kuvat -laulu, joka julkaistiin vuonna 1963. Sittemmin Katri Helenan levyt ovat myyneet kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa. Katri Helenan äänitteitä on myyty liki 2 miljoonaa kappaletta.

KATRI HELENA JOULUKONSERTTI
La 26.11 Alajärvi, Alajärven kirkko
Su 27.11 Vaasa, Vaasan kirkko

Pe 2.12 Parkano yksityistilaisuus

La 3.12 Alavus yksityistilaisuus
Ke 7.12 Mikkeli, Tuomiokirkko
To 8.12 Lappeenranta, Marian kirkko
La 10.12 Nastola, Nastolan kirkko
Su 11.12 Salo, Uskelan kirkko
Ke 14.12 Tampere, Aleksanterin kirkko
La 17.12 Jyväskylä, Korpilahden kirkko
Su 18.12 Valkeakosken liikuntahalli

Alajärven konsertti alkaa kello 19.00
Vaasan konsertti kello 18.00
Muut konsertit alkavat klo 18.30. Konserteissa ei ole väliaikaa
Konsertin kesto n. 75 min
Konsertit ovat ikärajattomia

Liput 37,50 € sis. palvelupalkkion, ovelta 40 €

Katri Helena kotisivut