Elämykselliset ohjelmanumerot

Kumina Musicin ja Tessa Virta Orkesterin erityisosaamista ovat viihdyttävät ja korkeatasoiset musiikkiohjelmanumerot niin pienimuotoisiin kuin suuriinkin yritystapahtumiin. Illan ”highlightin” lisäksi viihdytämme vieraiden saapuessa sekä illallisen aikana svengaavin pehmein klassikoin.

Upeata musiikkiohjelmaa kanssamme esittävät mm. laulajat Mari Palo, Johanna Försti, Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo ja viulisti Eeva Oksala. Muista myös supersuosittu ”Laulavat Tarjoilijat” -ohjelmanumeromme sekä kangasakrobaatti Pinja Schönberg.

Oopperabaletin tähtitanssijan Petja Ilievan esitys on sensuellin häikäisevä elävän musiikin kera! Artisteista lisää Esiintyjät -sivuillamme.

video Dying Swan

[mk_image src=”https://www.kumina.com/wp-content/uploads/2016/10/29.6.17-mari-palo.jpg” image_size=”full” lightbox=”true” title=”Mari Palo ja Tessa Virta Duo 2017″][mk_padding_divider][mk_image src=”https://www.kumina.com/wp-content/uploads/2017/09/eeva-ja-bandi-3956.jpg” image_size=”full” lightbox=”true” title=”Viulisti Eeva Oksala ja Tessa Virta Orkesteri 2018″][mk_padding_divider][mk_image src=”https://www.kumina.com/wp-content/uploads/2017/09/petja-esitys-kaukaa-2.jpg” image_size=”full” lightbox=”true” title=”Petja Ilieva Yrittäjäjuhla Jyväskylän Paviljonki 2018″][mk_padding_divider][mk_image src=”https://www.kumina.com/wp-content/uploads/2017/09/hanna-lt-ja-trio.png” title=”Laulavat Tarjoilijat -esitys”]