Astoria 100v Pikkujouluilta 5.12

Vietä unohtumaton pikkujoulu 100v Top Lounges Astorissa

Top Lounges ylpeänä esittää: Musiikkiteemainen pikkujouluilta 100v Astoriassa 5.12.2019. Ilta tarjoaa laadukkaan musiikin ilotulitusta ja todella herkullista ruokaa elegantissa 100 vuotta täyttävässä Top Lounges Astoria-salissa. Tähän juhlaan ovat tervetulleita niin yritykset kuin yksityisetkin ihmiset vaikka yksin, kaksin tai isommalla seurueella. Illan musiikki polveilee jazzin ja aarioiden kautta souliin ja iskelmiin. Vieraiden saapuessa Tessa Virta Duo toivottaa vieraat tervetulleeksi soittamalla tunnettuja svengaavia klassikkoja, jazzikivihreitä ja joulusävelmiä. Ruokailun aikana siirrytään aarioiden maailmaan, johon yleisökin saa osallistua ja katusoittopartio pitää tunnelman korkealla koko illallisen ajan. Ruokailun ja show’n jälkeen ilta jatkuu aikuisten makuisella diskolla, jota rytmittää vieraiden toiveiden mukaan ainutlaatuinen saksofonia soittava Dj. Illan ohjelmasta ei puutu huumoria ja huikeita yllätyksiä.

Ilta on yhteisöllinen ja sopii erittäin hyvin yritysten ja lähialueen asukkaiden pikkujoulukauden huipentumaksi. Salissa on pitkät pöydät, mutta teillä on myös mahdollisuus varata oma VIP pöytä.

Illallinen tarjoillaan herkullisesta ja runsaasta bufeesta, jonka maut vievät kielen mennessään ja bufeesta löytyy jokaisella jotakin!

Historiallinen ja todellinen tapahtumien tila Top Lounges Astoria sali sijaitsee eloisassa Punavuoressa, kävelykadulla Iso Roobertinkatu 14.

Lipun hinta on 97,50€/ henkilö.
VIP lippu 154,50€ /henkilö.
Varaamalla VIP pöydän saatte seurueellenne oman erillisen pöydän lavan läheltä. Hintaan sisältyy ohjelma, ruokailu ja ruokajuomia. VIP pöydän minimihenkilömäärä on 6.

Illan musiikista vastaavat Tessa Virta Band; Tessa Virta piano ja haitari, Olli Peuhu kontrabasso sekä yllätysesiintyjiä. (Laulavat Tarjoilijat)
Discon rytmittää saksofonisti Dj Jetro Tulinen

Ohjelma
18.30 Ovet avataan, aulassa baari ja parvi avoinna ja Tessa Virta Duo toivottaa vieraat tervetulleeksi
19.00 Salin pöytiin ohjaus alkaa
19.30 Illan seremoniamestarin alkutervehdys. Ruokailu sekä ohjelma alkavat. Jonojen välttämiseksi vieraat ohjataan bufeeseen pöytäkunnittain. Alku-, pää- ja jälkiruokien välissä aina pieni tauko ja ohjelma soljuu läpi ruokailun.
n. 21.30 Dj aloittaa
23.30 Valomerkki
24:00 Tilaisuus päättyy.