Bändi häihin, musiikkia kesän juhliin!

Etsitkö bändiä häihin tai omiin juhliisi? Olemme täydellinen valinta sinulle, joka etsit erilaista ja tyylikästä musiikkia rennolla ja mukaansatempaavalla otteella. Pienimpiin juhliin riittää mainiosti jazzahtava piano/laulu- kontrabasso duo tai trio taustalle tunnelman luojaksi ja vieraita ottamaan vastaan. Hääjuhliin, joissa halutaan tanssia kokoonpano kannattaa yleensä olla kvartetti. Tällä kokoonpanolla onnistuu menevämmät tunnetut kappaleet tyyliin; Elvis, Beatles, Kääriäinen, Sinatra, Laila Kinnunen, Eila Pellinen.

Pitkä 27v kokemuksemme juhlista on suurena apuna sinulle suunnitellessamme juhlan ohjelmaa sekä toteutusta. Orkesteri tuo myös omat äänentoistolaitteet tullessaan.

Ota yhteyttä meihin, niin takaat onnistuneet juhlat ja voit itse huoleti nauttia illasta!

”Useampi häävieras on kysellyt, että mistä on löytynyt näin ammattitaitoinen orkesteri ja olenkin mainostanut teitä eri tahoille, jopa morsiuspukuliike Lahdessa halusi tietää teistä.”

 ”Tessan ja Ollin musiikki oli niin elävää ja innoittavaa että rohkenimme pyytää heitä meidän häihimme esiintymään!!! Onneksi pyyntömme toteutui!!!”

”Heidän esiintymisensä ei jättänyt ketään kylmäksi, päinvastoin!; Tessa&Olli ovat saaneet paljon kiitosta osakseen; tottakai tämä ilahduttaa myös hääparia…. Meidän oli aivan pakko tanssia heidän musiikin tahdissa, ennen virallista ”häätanssia”

”Suurkiitos 23.7.2016 esityksestänne Hollolan hirvessä. Musiikki oli mahtavaa ja ihmiset innostuivat tanssimaan. Laulavat tarjoilijat –numero oli sensaatio ja sulhasen mykiöt kostuivat, heh.”

[mk_image src=”https://www.kumina.com/wp-content/uploads/2018/01/tessa-ja-olli-haikon-kartano.jpg” image_size=”full” lightbox=”true” title=”Tessa Virta ja Olli Peuhu”][mk_image src=”https://www.kumina.com/wp-content/uploads/2018/01/bossatessa-3.jpg” image_size=”full” lightbox=”true” title=”Tessa Virta Orkesteri”][mk_image src=”https://www.kumina.com/wp-content/uploads/2018/01/johans-live-sami-2016.jpg” image_size=”full” lightbox=”true” title=”Tessa Virta ja Sami Saari”][mk_image src=”https://www.kumina.com/wp-content/uploads/2018/01/tessa-virta-trio-kamp.png” image_size=”full” lightbox=”true” title=”Tessa Virta Trio”]