Tessa Virta Orkesteri

Tessa Virta
Tessa VirtaKlikkaa Tessan omille sivuille!

Musiikin monitoimitaituri, pianisti-laulaja Tessa Virran hyväntuulinen ja tyylikäs Orkesteri eri kokoonpanoillaan on harvinaislaatuinen taipuen saman illan aikana tyylikkäästä jazzahtavasta taustamusiikista upeisiin ohjelmanumeroihin sekä kansainväliseen tanssimusiikkiin. Ohjelmistossa nostalgisia tunnettuja sävelmiä aikuiseen makuun. Ammattimuusikoista koostuva Tessa Virta Orkesteri on viihdyttänyt menestyksekkäästi yli 25v asiakastilaisuuksissa, gaala-illallisilla, seminaareissa ja kansainvälisissä kongresseissa. Esiinnymme usein huipputilausravintoloissa kuten meitä suosittelevat Kulosaaren Casino, Ravintola Sipuli, Bank, Wanha YO ja Pörssi. Kanssamme esiintyvät myös eturivin artistit kuten Johanna Försti, Mari Palo, Pentti Hietanen, Mikael Konttinen, Tomi Metsäketo ja Sami Saari. Tutustu Esiintyjät- sivuumme. Orkesterilla on huippu äänentoistolaitteet n. 150 hengen tilaisuuksiin sekä kauttamme myös ääni- ja valosuunnittelua isompiin tilaisuuksiin ja flyygelin vuokrausta.

Yritys- ja yksityistilaisuudet duosta sekstettiin!

 ”Olitte kerrassaan loistavia! Paitsi, että olette hienoja laulajia ja soittajia, teette kaiken iloisella, mukaansa tempaavalla ilmeellä. Vieraamme ovat viikonloppuna saamassani palautteessa laajasti kehuneet teitä.” 02/17

”Esitykset ja illan musiikki olivat aivan ensiluokkaisia! Juhlavieraat tulivat varta vasten kehumaan esityksiä ja musiikkia. Ilta oli todella hieno ja onnistunut ja musiikki kruunasi illan.”

”Olen kuullut pelkkää ylistystä ja kiitosta eilisen illallisen johdosta. Erityisesti illan esiintyjät olivat aivan loistavia! Saitte mahtavan tunnelman aikaiseksi ja vieraat nauttivat täysin siemauksin.”

”Jo kolmas uusi suositus parin kuukauden sisällä, VAU!” –Toimistosissit

”Olli Peuhu (Kumina Music Oy) osasi ottaa huomioon kaiken mahdollisen, että illastamme tuli onnistunut! Kiitos Olli!”

Tessa Virta Orkesterissa Suomen eturivin muusikot:

Tessa Virta piano ja laulu, Olli Peuhu kontrabasso, Petri Krzywacki/ Peter Engberg kitara, Kepa Kettunen/ Ville Pynssi rummut sekä Joonatan Rautio saksofoni, Mikko Pettinen trumpetti

Tessa Virta Duo ja Trio

Laulaja-pianisti Tessa Virta esittää svengaavaa kansainvälistä romanttista jazzia, bossa novaa ja letkeää lattaripoljentoa. Tessan ohjelmisto sopii erinomaisesti yritystilaisuuksiin tunnelmalliseksi musiikkiohjelmaksi. Ohjelmistossa tunnettuja klassikkoja meiltä ja maailmalta: What a Wonderful World, Fly me to the Moon, Over the Rainbow, Moon River, The Girl from Ipanema, Every Breath You Take, Liljankukka, On hetki, Pieni sydän ym.

Pienempiin yritys- ja yksityisjuhliin Duo on myös oiva vaihtoehto. Tessa Virta ja Olli Peuhu ovat esiintyneet yhdessä yli 25 vuotta.

”Kiitos sinulle ja Tessalle todella hienosti vedetystä illasta.”

”Vielä kerran kiitos kokoonpanollenne loistavasta musiikista sekä aamulla että illalla AKL Summit- tapahtumassamme Messukeskuksessa. Loistavaa tunnelman kohotusta musiikin muodossa!”

”Olemme saaneet asiakkaaltamme loistavan palautteen esiintymisestänne ja kuulimme myös että olitte joustaneet aikataulussa reilusti, kiitos tästä.”

”Suomenkielisen, softin lattari-jazzin saralla kukaan muu ei oikein tällä hetkellä yllä vastaavaan” – jazzrytmit konserttiarvio, BossaTessa 11.3.15

Videot

Ota yhteyttä

Lähetä viesti tai pyydä tarjous. Vastaamme mahdollisimman pian.

Etkö saa selvää? Vaihda teksti. captcha txt